Camp Andvika er en campingplass 5 minutter unna storhavet. Rundt oss finnes også lune fiskeplasser i livd for vær og vind.
Alle våre båter er utstyrt med GPS og kartplotter, noe som gjør det enkelt å finne tilbake til Andvika når man er ute og fisker.
Campingen består av 6 frittstående hytter i umiddelbar nærhet til havet. Hurtigruta passerer rett utenfor vinduet hver kveld, og alle enhetene har havutsikt.

Sløyerommet er på Flåten, der er det god plass og godt tilrettelagt for sløying og filetering av fisk. Vi leier ut krabeteiner og har gasskokere tilgjengelig. Vi hjelper deg å bli kjent med båten og utstyret og har laminerte kart der vi kan markere av gode fiskeplasser alt etter hvilken sesong vi er i.

Fra mars og cirka ut april er skreien inne og gyter, dette er en lokal delikatesse og det arrangeres skreifestival i Rørvik der det i tillegg serveres en egen skreiakevitt. Se www.skreifestivalen.no for mer info. Mai, juni og juli kommer kyst-torsken opp til grunnene.
Makrell får du fra omtrent 15 juni og utover sesongen, august byr ofte på storsei og lange, i tillegg til krabbe som tidlig september får mat i skallet.

Camp Andvika er drevet av Vigdis og Mikal Nordheim, på 10 året nå i 2014. Petras Sacaviciuz er vår gode medhjelper og Jurgita Svaziene er renholder. Sammen ønsker vi å tilby deg en flott opplevelse her i Andvika, med fiske, flott natur, observasjoner av både havørn og kongeørn, flere typer hval dukker ofte opp om sommeren og solnedganger i havet som et fantastisk skue.

Velkommen!